Til salg/leje! – Hedegårdsvej 12, 9560 Hadsund – Nedlagt landbrug i naturskønt område – Nyrenoveret!

– NU TILBYDES GRATIS husleje i 2 år såfremt køb besluttes inden for 2 år! – PRISEN er 875.000 kr. og kan lejes i maks 2 år med en husleje på 6.500 kr. pr. måned! – Vælger du at købe stedet fratrækkes din betalte husleje! – Du sparer således 6.500 kr. op hver måned til køb af lejemål! – Enestående mulighed for at komme til at eje sin lejede bolig og samtidig teste i 2 år inden eventuelt køb!

4-længet ejendom på Hedegårdsvej mellem Oue og Rostrup. Her har du kun 10-15 min kørsel til Hadsund og Hobro, 35-40 min. kørsel til Randers og Aalborg. Stuehuset er opført i røde teglsten og er med eternittag og nye vinduer. Indeholder: Forgang, stor baggang, fin vinkelstue med køkkenalrum nyrenoveret, flot lyst badeværelse med gulvvarme, 3 værelser og fyrrum/vaskerum med adgang til lille kælder på 7 m2. Man kunne nemt lave et værelse mere i forbindelse med stuen eller ved at sløjfe forgangen i huset. Boligarealet er på ialt 140 m2. Der er 3 længer med udbygninger, som fremstår meget oprindelige med stald, lade og garage. Her vil kunne laves både hestestald, værksted eller stor gildesal. Grunden er på ialt 4.815 m2, som består af have, gårdsplads og græsareal bag ejendommen. Der vil kunne lejes større græsareal af nuværende ejer, som bor i naboejendommen. Haven er primært udlagt med græsplæne og blomster og fra haven er der udsigt over marker og juletræskulturer. En billig ejendom i skønt kuperet naturområde, med råvildt, harer og fasaner omkring ejendommen. Her kan du som køber, selv sætte dit præg på den videre modernisering af ejendommen. Ring 20 33 62 33 for en fremvisning af ejendommen – vi står klar med nøglerne. Kloak: septictank. Vand: eget vandværk. Varme: oliefyr og brændselsfyr

PRIS: 875.000 kr.

Til salg! – Rostrup Skole

Rostrup Skolevej 4, 9510 Arden

Velholdt rødstensbygning med plasticvinduer samt eternittag. Ejendommen har ind til for få år siden fungeret som kommune skole og senest som privatskole. Ejendommen fremstår som den gjorde da den blev brugt til dens oprindelige formål og vil derfor let kunne anvendes til dette eller tilsvarende igen. Bygningerne består af 2 sammenbyggede længer samt en fritliggende bygning. I den ene længe er der indrettet klasselokaler med tilhørende toiletter og depoter i 2 plan. I den anden længe er der indrettet gymnastiksal med flotte renoverede omklædningsrum, musiklokale, sløjdlokale samt en lejlighed på ca. 100 m² (tidligere inspektørbolig). Den fritliggende bygning er opført i år 2007 og er på 108 m² – her har været natur teknik – bygningen kan let deles til 2 lokaler.Bygningerne ligger på en stor grund på 9.897 m², hvor der er skolegård med legeplads samt stort græsareal. Skolen kan anvendes til mange andre formål, det kan være kursuscenter, højskole eller anden pladskrævende aktivitet.

PRIS: 2.775.000 Kr.

Til salg! – Nysum Byvej 40, Nysum, 9610 Nørager – Juletræs ejendom beliggende ved Nysum – Jordstykke med ca. 32 ha sammenhængende jord

Her udbydes en helt unik matrikel på ca. 32 ha. samlet jordtilliggende, hvoraf 11 ha er med juletræer og klippegrønt, en byggeret til en fantastisk udsigtsejendom, samt en rigtig god og alsidig jagt. Det er den tidligere grusgrav på Nysum Byvej 40, der nu udbydes til salg.

Her har du en enestående chance for at, erhverve dig et stykke fantastisk kuperet natur. Med den god planlagt tilplantning, vil her kunne blive en naturperle med et meget rigt og afvekslende dyreliv. I øjeblikket er her både ænder, fasaner, harer og rådyr. Der er krondyr tæt ved matriklen og der vil kunne laves en fin biotop til hjortevildtet på denne ejendom også.

Den gamle ejendom er nedrevet og bortskaffet og der er givet tilladelse til at flytte ejendommen, så den nye beboelse vil kunne få en super god udsigt over det kuperede område. Der ligger en byggetilladdelse fra 2010 på opførelse af en 3-længet ejendom, med 325 m2 stuehus og 2 længer med stald/garage/værksted på hver 84 m2. Byggefeltet er placeret næsten lige midt på grunden, så du her kun vil være omgivet af skøn og meget afvekslende natur, når du har sit dit eget præg på beplantningen på arealet. Her kan du og din famillie være jer selv uden støj fra vejen og naboer. Fra ejendommen har du kun 10 min. kørsel til Hobro og E45.

Ring til 20 33 62 33 for en fremvisning af denne naturperle.

PRIS: 5.498.000 kr.

Til salg! – Landbrugsredskaber

Diverse landbrugsredskaber i form af udstyr til korntørreri,

tvillingehjul,

– og meget mere….