Til salg! – Rostrup Skole

Rostrup Skolevej 4, 9510 Arden

Velholdt rødstensbygning med plasticvinduer samt eternittag. Ejendommen har ind til for få år siden fungeret som kommune skole og senest som privatskole. Ejendommen fremstår som den gjorde da den blev brugt til dens oprindelige formål og vil derfor let kunne anvendes til dette eller tilsvarende igen. Bygningerne består af 2 sammenbyggede længer samt en fritliggende bygning. I den ene længe er der indrettet klasselokaler med tilhørende toiletter og depoter i 2 plan. I den anden længe er der indrettet gymnastiksal med flotte renoverede omklædningsrum, musiklokale, sløjdlokale samt en lejlighed på ca. 100 m² (tidligere inspektørbolig). Den fritliggende bygning er opført i år 2007 og er på 108 m² – her har været natur teknik – bygningen kan let deles til 2 lokaler.Bygningerne ligger på en stor grund på 9.897 m², hvor der er skolegård med legeplads samt stort græsareal. Skolen kan anvendes til mange andre formål, det kan være kursuscenter, højskole eller anden pladskrævende aktivitet.

PRIS: 1.895.000 Kr.

Rostrup Skole – salgsprospekt

Til salg! – Nysum Byvej 40, Nysum, 9610 Nørager – Juletræs ejendom beliggende ved Nysum – Jordstykke med ca. 32 ha sammenhængende jord

Her udbydes en helt unik matrikel på ca. 32 ha. samlet jordtilliggende, hvoraf 11 ha er med juletræer og klippegrønt, en byggeret til en fantastisk udsigtsejendom, samt en rigtig god og alsidig jagt. Det er den tidligere grusgrav på Nysum Byvej 40, der nu udbydes til salg.

Her har du en enestående chance for at, erhverve dig et stykke fantastisk kuperet natur. Med den god planlagt tilplantning, vil her kunne blive en naturperle med et meget rigt og afvekslende dyreliv. I øjeblikket er her både ænder, fasaner, harer og rådyr. Der er krondyr tæt ved matriklen og der vil kunne laves en fin biotop til hjortevildtet på denne ejendom også.

Den gamle ejendom er nedrevet og bortskaffet og der er givet tilladelse til at flytte ejendommen, så den nye beboelse vil kunne få en super god udsigt over det kuperede område. Der ligger en byggetilladdelse fra 2010 på opførelse af en 3-længet ejendom, med 325 m2 stuehus og 2 længer med stald/garage/værksted på hver 84 m2. Byggefeltet er placeret næsten lige midt på grunden, så du her kun vil være omgivet af skøn og meget afvekslende natur, når du har sit dit eget præg på beplantningen på arealet. Her kan du og din famillie være jer selv uden støj fra vejen og naboer. Fra ejendommen har du kun 10 min. kørsel til Hobro og E45.

Ring til 20 33 62 33 for en fremvisning af denne naturperle.

PRIS: 4.700.000 kr.

Til salg! – Landbrugsredskaber

Diverse landbrugsredskaber i form af udstyr til korntørreri,

tvillingehjul,

– og meget mere….